Metallskallar : en roman om rock & relationer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (208.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2020-03-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977897
Metallskallar : en roman om rock & relationer (ljudbok)

Metallskallar : en roman om rock & relationer (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen kan Sara få ett lugnt och harmoniskt liv tillsammans med sin ungdomskärlek Markus - om hon bara kan komma över sin medelålderskris. Kanske blir allt bättre om hon får lira hårdrock igen.
Markus söker samma lugn i sitt liv. Som nyskild tvåbarnspappa gäller det att få ihop vardagen. Men med Sara blir allting tvärtom ett smärre kaos när hon vill ta igen de förlorade åren och börjar konkurrera med hans hårdrocksband. Vem ska nu styra upp vardagen? Och det blir ju inte bättre av att de dras in i kompisarnas gamla kriser och de stökiga ungdomsåren gör sig påminda igen.
Men så en vacker dag tar Sara ett drastiskt beslut som ska rädda både kärleken, vänskapen och bandet - ett beslut som leder dem från hemkvarteren i Årsta till Sweden Rock Festival i Blekinge. Allt kommer att bli bra - om alla bara är med på hennes planer.

METALLSKALLAR är en relationsroman kryddad med humor, attityd och nostalgi där det mesta i livet definieras av rockmusik. Har hårdrockaren förändrats - eller är det världen runt omkring som inte längre är densamma?

DAN NILSSON är född 1971 i skånska Eslöv, där han växte upp med att lyssna på musik och spela i olika rockband. Som vuxen fortsatte han med musiken i rollen som hårdrocksrecensent, men framför allt utvecklades han som journalist och tidningsmakare. Han är också utbildad manusförfattare för film och tv, samt har skrivit spänningsromanernaBevakaren(2015) ochJag följer dig(2017). Han bor numera i Årsta, Stockholm, tillsammans med sin familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dan Nilsson