Att raka en zebra (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Mattias Palm
Utgivningsdatum
2017-02-05
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio
Dimensioner
10 x 190 x 130 mm
Vikt
75 g
SAB
Hc
ISBN
9789176978924

Att raka en zebra

Mp3-skiva,  Svenska, 2017-02-05

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Victors värld rasar när hans flickvän sedan tjugo år lämnar honom. När han kokande av svartsjuka spionerar på henne hamnar han oväntat i en ny relation, så långt ifrån hans tidigare verklighet att han bara vill springa.

Jacob går från förhållande till förhållande, i ständig jakt på den stora kärleken. Har han äntligen hittat den? Hans drömprins ställer dock ultimatum: han vill inte flytta ihop utan att de skaffar barn. Jacob säger att han blivit vaccinerad mot barn, men prinsen ger inte upp. Hur långt är han beredd att gå?

En dag får Jacob ett samtal som talar om att hans bästa vän och hans fru blivit mördade. Som om inte det vore nog traumatiskt är deras sista önskan att Jacob ska ta hand om deras tvåårige son.

Att raka en Zebra är en relationsthriller, ett drama där känslorna till en början kan tyckas klassiska, men som snart utvecklas till besatthet.<

Om Håkan Lindgren
Håkan Lindgren flyttade till Paris för snart tjugo år sedan. Från storstaden drog han vidare till en liten by i nordöstra Frankrike. Båda miljöerna liksom den svenska hemstaden Göteborg inspirerar ständigt till nya skriverier. Håkan har tidigare gett ut flera noveller, bland annat på Hoi förlag. Att raka en zebra är Håkans första roman. Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 13 t. 07 min.
Uppläsare: Matias Palm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Lindgren