Den första lagen (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Nina Haber
Utgivningsdatum
2017-05-21
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio
Dimensioner
10 x 190 x 130 mm
Vikt
89 g
SAB
Hc
ISBN
9789176979143
Den första lagen (mp3-skiva)

Den första lagen

Mp3-skiva Svenska, 2017-05-21
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
På väg hem från ett kringflackande liv blir managementkonsulten Maria Wilkensen indragen i dramatiken kring en mördares första mordoffer. Gamla och obehagliga minnen väcks till liv.

Men Maria försöker fokusera på att återuppbygga sitt liv i det nygamla Göteborg. Som ensamstående mamma med en afroamerikansk son upptäcker hon dock att rasismen även har nått Sverige.

När hon en andra gång dras in i ett mord förvandlas Maria från vittne till jägare i hälarna på någon som drivs av rationell galenskap.

Med erfarenhet som projektledare på jordens mörkare platser, långt bortom de glättiga turistmålen, ser hon vinklar som polisen missar. Till slut hamnar hon i en konfrontation där hon ställs inför ett val hon hade hoppats aldrig behöva göra.

Den första lagen är en intensiv mördarjakt men handlar också om hur våld, mobbning, rasism och utsatthet driver människor att ta olika roller - både förövare och försvarare.

STEFAN CHRISTIERNIN arbetar som research affairs and innovation manager på NEVS. Han är fil.mag. i matematik, fil.dr. och docent i fysik samt professor i simuleringsteknik. Han har dessutom varit vicerektor vid Högskolan Väst, studierektor för forskarutbildningen och sitter i styrelsen för ett antal mindre företag.

Stefan har gett ut några enstaka noveller men skrivandet har framför allt handlat om en mängd vetenskapliga artiklar. Den första lagen är första delen i en spänningsserie om Maria Wilkensen.

Ljudbok: 1 MP3-CD

Speltid: 12 t. 58 min.

Uppläsare: Nina Haber
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den första lagen
  2. +
  3. Himmelstrand

De som köpt den här boken har ofta också köpt Himmelstrand av John Ajvide Lindqvist (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den första lagen