Kalldrag (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Eva Röse
Utgivningsdatum
2017-05-05
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio
Dimensioner
140 x 160 x 25 mm
Vikt
269 g
SAB
Hc
ISBN
9789176979365
Kalldrag (cd-bok)

Kalldrag

CD-bok Svenska, 2017-05-05

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
För drygt sextio år sedan sprängde gruvarbetaren Pär Klang sig in i en grotta under Lyktberget. En kraft som ingen kunnat föreställa sig släpptes lös med fasansfulla följder.

Bara en bit från det nedlagda gruvhålet vid foten av berget flyttar Therese och John in i direktörsvillan med sin lilla dotter. John har fått chansen att bli vd för bruksorten Gränshammars stålindustri och Therese, som tröttnat på sitt jobb som ekonom, ser en möjlighet att byta riktning i livet.

Men medan Therese blir alltmer ensam och vilsen i sin relation till John och i sitt försök att hitta sig själv, börjar märkliga saker hända i huset. Samtidigt dras Therese till mystiken kring gruvan och det blir alltmer tydligt för henne att hon måste söka svaren i historien. Innan den upprepar sig.

Markus Skölds första roman Där ute i mörkret kom ut 2012 och han har sedan dess medverkat i ett flertal novellsamlingar inom skräck och science fiction. Intresset för berättelser vaknade tidigt när han plöjde Stephen Kings och Dean Koonz tegelstenar. Förutom science fiction gillar han skräck, rollspel, superhjältar och datorspel.

CD ljudbok: 9 skivor
Speltid: 9 t. 35 min.
Uppläsare: Eva Röse
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Markus Sköld