Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2016-02-26
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
216 x 152 x 18 mm
Vikt
439 g
Komponenter
HC runder Rücken kaschiert
SAB
Qbaj
ISBN
9789176990704
Starta Eget Guide : Internetföretag (inbunden)

Starta Eget Guide : Internetföretag

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2016-02-26
475
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Momsens.se lanserar nu en helt unik bok på marknaden för Dig som har Internetbaserat företag och/eller internationell handel.

Det här är en Magisk bok som kommer göra Dig till en Trollkarl inom bokföring och moms!

Den här boken fokuserar på bokföring för entreprenörer som har mycket Internetrelaterad handel, EU-inköp, EU-försäljning, import och export - speciellt över nätet och hur man gör bokföring och momsdeklarationer för detta!

Det finns ingen annan bok på marknaden som tar upp dessa komplicerade områden på ett vettigt, djupgående och lättläst sätt på ett språk som man begriper!

Det här är den ultimata handledningen för dig som har Blogg eller Webbplatser och tjänar pengar på affiliatelänkar, trafikstyrning, Adsense annonser etc.

Det här boken är skriven av en Internetentreprenör och Civilekonom som kan både det teoretiska och det praktiska och förstår det problem företagare och entreprenörer har och fokuserar på det man behöver veta istället för en massa trams!

Den här boken är packad med precis det du behöver veta så du kan köra cut 'n paste från exempel som passar in PÅ DIN verksamhet. Här finns inga tråkiga skolboksexempel. Allt är hämtat från direkt från den hårda krångliga verkligheten.

Köp Din Trolleribok Nu!

http://www.momsens.se/starta-eget-guide-ebok
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Starta Eget Guide : Internetföretag
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 675 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Åkerström

  • Historia Quadrupel

    Fredrik Åkerström

    Du har nu i din hand (eller läsplatta) fyra till synes helt oberoende och skilda historiska berättelser, men ändå så finns ett tydligt samband mellan dessa historieskildringar. Det är inte bara den tidsmässigt kronologiska ordningen utan det är äv...