Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2016-09-08
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
230 x 160 x 30 mm
Vikt
630 g
Komponenter
HC runder Rücken mit Schutzumschlag
SAB
Dokb
ISBN
9789176992074
När dimmorna lättar : en berättelse om utmattning och uppvaknande (inbunden)

När dimmorna lättar : en berättelse om utmattning och uppvaknande

Inbunden Svenska, 2016-09-08
311
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad händer när allting rämnar? Vem är du om alla dina yttre skal skulle falla? Finns det något kvar när allt slutat snurra?

Efter många år av stress, depressioner och sjuklig oro går den före detta gymnasieläraren och rektorn in i väggen. Under det år som följer präglas hennes tillvaro av utmattning och mentala processer på vägen mot tillfrisknande. Hon tar sin tillflykt till skogen för att hitta lugn och få ro i själen, men upptäcker också en annan verklighet, med sådant hon för länge sedan glömt.

Uppgiven och trött börjar hon utforska de nya upplevelserna och möts av bekantskaper med en trygghet och kärlek hon länge saknat. Det blir början på en spännande dialog med annorlunda perspektiv och en möjlighet att prioritera om för att må bättre.

Vågar du lita på att det finns mer än det som syns med blotta ögat? Vågar du tänka tanken att du själv är mycket större och mer kraftfull än du någonsin anat? Vågar du ta steget inåt - till din egen kärna - för att bli den du själv och omvärlden behöver för mer ljus och glädje? Vägen till uppvaknande och ett harmoniskt liv ligger kanske närmare än du trott?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När dimmorna lättar : en berättelse om utmattning och uppvaknande
  2. +
  3. Balans i livet : om att förebygga, hantera och rehabilitera vid stress och utmattning - kursbok ett sjuveckorsprogram

De som köpt den här boken har ofta också köpt Balans i livet : om att förebygga, hantera och ... av Nils Rygaard (häftad).

Köp båda 2 för 546 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »