Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2017-12-07
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
230 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
ISBN
9789176995853
Mögelförgiftad : Utmattningsskolans serie om förgiftningsrötter (häftad)

Mögelförgiftad : Utmattningsskolans serie om förgiftningsrötter

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2017-12-07
181
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jag har inte längre några dubbelslag eller oregelbundna hjärtslag. Inte heller någon ångest, panikångest, som plågat mig i alla år. Jag har varit fumlig, tappade saker, slog i och slog sönder. Jag hade yrsel, det var obehagligt att gå i trappor, kändes som jag skulle tappa balansen. Någon gång föll jag också handlöst, tack o lov inte utför någon trapp. Numera kan jag gå i trappor utan att det känns som om jag nästan ska dö, jag har ingen yrsel längre och det är sällan jag är fumlig, endast när jag är riktigt trött. Och jag är mer som normalt trött nu, när man normalt har anledning att vara trött, nästan som en frisk som är trött. - Petrea

Jag blev sjuk vid 12 års ålder och har varit svårt sjuk sedan dess. Då gick jag i grundskolan och skulle börja högstadiet. Jag blev mer och mer trött och fick problem med minnet. Vi sökte hjälp och doktorn gav järntillskott men jag blev bara sämre och sämre. Utmattad, utbränd och väldigt dåligt minne. Vi sökte hjälp, skickades till BUP fick diagnos depression och fick medicinering. Tung medicinering, antidepressiva, sömnmedicin, ångestmedicin, men blev bara värre. Kunde inte vakna, kunde inte gå i skolan. De sade att jag var skoltrött. Jag fick väldigt mycket infektioner. Allt från psoriasis över hela kroppen och halsfluss varje månad till herpes. - Mia

Att bli förgiftad av mögel kan vara som att befinna sig några få steg från att möta döden samtidigt som ingen vet vad det är för fel. Men mögelsjukdomen har börjat långt tidigare, ofta med spridda och diffusa symtom som hade kunnat läkas ut om sjukvården vetat vad de skulle titta efter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mögelförgiftad : Utmattningsskolans serie om förgiftningsrötter
 2. +
 3. Utmattad : fri från hjärndimma!

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Lena Holfve (häftad).

Köp båda 2 för 319 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mögelförgiftad : Utmattningsskolans serie om förgiftningsrötter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd och lärorik!
  Sallys , 11 januari 2018

  En bok som alla borde läsa och lära av även om du själv inte har hälsoproblem. Alldeles säkert finns någon i bekantskapskretsen som har mer eller mindre symtom på detta. Extra viktigt att ha koll när du ska köpa hus eller bostadsrätt då väldigt många bostäder är fuskbyggen med mögelangrepp som resultat.

 2. Mögelförgiftad - Livsviktig info
  Eva Salerius, 11 januari 2018

  Denna bok innehåller livsviktig information som inte är så känt i Sverige.
  Även om du inte tror dig vara utsatt för mögel är boken värd att läsa.
  Intressant att ta del av andras resa mot ett friskare liv.
  Boken kan rädda liv och rekommenderas varmt!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Mögelförgiftad : Utmattningsskolans serie...