Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Särskilda Operationsgruppen
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2017-09-18
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
215 x 135 x 18 mm
Vikt
360 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789176995976
Döden i siktet ; Krypskytten (häftad)

Döden i siktet ; Krypskytten

Del 1 och 2

(5 röster)
Häftad Svenska, 2017-09-18
219
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Döden i Siktet:

Efter terrordåden mot Europas huvudstäder har EU, tillsammans med USA, skapat en ny koalition för att bekämpa Daesh. Sverige bidrar med en mindre enhet marksoldater som hjälper till att utbilda den irakiska armén. Samtidigt utför svenska elitsoldater kirurgiska ingrepp mot Daesh i den ockuperade zonen, av Daesh kallat Kalifatet.

Efter att ha avrättat Daesh irakiska ledare genom en svensk aktion av krypskyttar från SOG - Särskilda Operationsgruppen - går Daesh ut i en hämndaktion riktad mot den svenska campen. Det blir en kraftmätning mellan Ondska och Teknologi.

Vi får här stifta en närmare bekantskap med SOG operatören Trigger och hans kollegor i Särskilda Operationsgruppen - Sveriges elitförband!

Krypskytten:

Trigger såg nu Rysslands president Potemkin genom kikarsiktet. Presidenten bar en skräddarsydd kostym från något av Londons finare skrädderier. Dess smala kritstrecksränder, tillsammans med den prydligt hopvikta näsduken i bröstfickan, vittnade om makt och pengar. Arrogansen som formligen dröp om mannen spädde bara på Triggers beslutsamhet att Potemkins dagar nu definitivt var räknade.

I ett desperat försök att få slut på kriget i Sverige och Finland, skickas SOG- Operatören Trigger till Ryssland för att likvidera president Potemkin. Det är en självmordsoperation, men det är landets enda chans att gå segrande ur det hopplösa kriget. Till sin hjälp får Trigger en rad oväntade bundsförvanter!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Döden i siktet ; Krypskytten
  2. +
  3. Shaitans eld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Shaitans eld av Roger Skagerlund (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roger Skagerlund