Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
409
Utgivningsdatum
2018-11-05
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
210 x 160 x 20 mm
Vikt
690 g
Komponenter
HC runder Rücken mit Schutzumschlag
SAB
Qbab
ISBN
9789176998168
Energidrivande team : principer för utveckling genom relationer (inbunden)

Energidrivande team : principer för utveckling genom relationer

Inbunden Svenska, 2018-11-05
385
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det här är en praktisk guide för hur team som navigerar en flyktig, osäker, tvetydig och komplex värld med ständigt vitt vatten. Vi lever i en tid när möjligheter, utmaningar, svårigheter och problem växlar upp i komplexitet. För att matcha den snabbt tilltagande komplexitet som gör anspråk på din begränsade uppmärksamhet, behöver också ditt mentala ramverk utvecklas. Denna matchning behöver också kalibreras i den kultur som omger ditt team och i din organisation i övrigt.
Boken illustrerar en empirisk och lätthanterlig guide för team som vill nå utveckling genom relationer. Med en teoretisk grund i affektiv neurovetenskap och samtida forskning om ledning och organisation, tar du del av en tydlig och applicerbar modell som beskriver en inre och yttre kompass för individer och team i partnerskap och samverkan.
Boken är skriven av organisationspsykologen, psykoterapeuten och forskaren Alexander Lundberg. Alexander är upphovsmakare till det relationella perspektivet på ledarskap och organisation i Sverige, "RM- Relational Management". Boken ger dig grunderna för hur du som ledare och hur ni som team kan tillämpa det relationella perspektivet för att skapa utveckling genom relationer. Syftet är att skapa långsiktigt hållbara resultat i verksamheten som också ger goda avtryck i den värld vi lever i för kommande generationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Energidrivande team : principer för utveckling genom relationer
  2. +
  3. Energidrivande ledarskap : att leda och driva utveckling i komplexa förändringsmiljöer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Energidrivande ledarskap : att leda och driva u... av Alexander Lundberg (inbunden).

Köp båda 2 för 722 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »