Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2019-10-07
Upplaga
1
Förlag
BoD
Komponenter
Paperback
SAB
Dokb
ISBN
9789176998229
Lyssna till ditt hjärta och lev dina drömmar : upptäck berättelsen om ett livslångt sökande efter hälsa, harmoni och lycka (häftad)

Lyssna till ditt hjärta och lev dina drömmar : upptäck berättelsen om ett livslångt sökande efter hälsa, harmoni och lycka

Häftad Svenska, 2019-10-07
139
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det är den 27 maj 2013. Jag befinner mig i en härlig villa av trä som ligger invid Karibiska havet. När jag sitter på verandan, betraktar jag en röd solnedgång på horisonten. Jag känner en intensiv önskan som växer inom mig: att hjälpa människor att leva sina drömmar, förbättra sin hälsa och upptäcka verktygen för att vara lycklig och harmonisk.

Jag bestämde mig att skriva min första bok. Det var en kraft, en slags inspiration eller vision, en insikt och vägledning som kommer från någon annanstans och strör ord på mitt papper. Jag skrev varje dag under fem veckors tid och Lyssna till ditt hjärta och lev dina drömmar materialiserades.

Troget följde jag tecknen i livet, lyssnade till mitt hjärta och intuition. I åratal hade jag drömt om att resa jorden runt. Så för ungefär tio år sedan slutade jag med allt, packade en ryggsäck och hoppade på ett flygplan för att fortsätta min spirituella färd.
Jag visste alltid att min mission I livet var att hjälpa andra. Nu kan jag äntligen dela med mig av det jag lärt mig för att hjälpa dig leva ett mer harmoniskt liv, vara frisk och leva dina drömmar! Jag är övertygad om att vi alla har obegränsad potential och att ett enkelt beslut kan aktivera detta och ändra våra liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyssna till ditt hjärta och lev dina drömmar : upptäck berättelsen om ett livslångt sökande efter hälsa, harmoni och lycka
  2. +
  3. Coaching med tema KBT : en handbok och självhjälpsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Coaching med tema KBT : en handbok och självhjä... av Åsa Palmkron Ragnar, Lena Brandt Persson (häftad).

Köp båda 2 för 311 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lyssna till ditt hjärta och lev dina dröm...