Världens lyckligaste kvinna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-09-07
Förlag
Modernista
Översättare
Eva Mazetti-Nissen
ISBN
9789177010012

Världens lyckligaste kvinna E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-09-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
»Lika smart och med samma kraft som Gillian Flynn, men med en alldeles egen sorts intensitet.« | Megan Abbott, författare till Om du vågar

»Den sortens bok som man bara inte kan lägga ifrån sig.« | Reese Witherspoon


Hennes perfekta liv är en fullkomlig lögn...
Som high school-elev vid prestigefyllda Bradley School fick Ani FaNelli utstå en chockerande, offentlig förnedring efter en serie omskakande och brutala händelser. Något som väckte ett desperat behov av en ny identitet.
I dag har hon ett glamouröst jobb på The Women"s Magazine i New York, en dyr garderob och en snygg framgångsrik fästman - hon är så nära att leva det perfekta liv hon arbetat så hårt för att förverkliga.
Men tonårens förnedring är inte Anis enda sår. Hennes förflutna rymmer också en smärtsam hemlighet. Något som fortsätter att hemsöka henne, som hotar att komma upp till ytan och förstöra allt.
Vad händer om Ani bryter sin tystnad: Skulle det till sist kunna befria henne - eller bara slå allt hon kämpat för i spillror?

JESSICA KNOLL är en amerikansk författare som gjort stor succé med sin debutroman, den listiga psykologiska thrillern Världens lyckligaste kvinna [Luckiest Girl Alive]. Romanen gick rakt in på både New York Times och USA Todays bestsellerlistor och långfilmen kommer att produceras av Reese Witherspoons bolag.

»Mörk, vriden, knivskarp. Som en skräckfilm i slow-motion.« | Entertainment Weekly

»Varje gång vi tror oss veta vart Ani och hennes historia är på väg blir vi överraskade av en ny, skickligt utförd vändning. Oumbärlig läsning!« | USA Today

»I takt med att kapitlen blir mer tillbakablickande tilltar svärtan, och just när man tror att man har bilden klar för sig, kommer en ny twist.« | Beas bokhylla

»Kriminallitteratur när den är som bäst.« | L.A. Review of Books

»Lika beroendeframkallande som GONE GIRL.« | Good Housekeeping
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Världens lyckligaste kvinna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 31 augusti 2016

    En mycket bra och lite annorlunda roman. Eller ska man kalla boken spänningsroman, thriller, eller kriminalroman, kanske.

    Tyckte den var lite trög i början, och jag förstod inte riktigt vart den ville komma. Men sen så tyckte jag att boken blev bättre och bättre ju mer jag läste i den.

    Så slutsatsen blir att jag tycker att det var en riktigt bra debutroman, som jag absolut kan rekommendera.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jessica Knoll