Världens lyckligaste kvinna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-08-18
Förlag
Modernista
Översättare
Eva Mazetti-Nissen
ISBN
9789177010012
Världens lyckligaste kvinna (e-bok)

Världens lyckligaste kvinna E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-08-18

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Aktuell som film på Netflix under 2022, med Mila Kunis i huvudrollen

»En våldsamt lyckad debutroman.« The New York Times

»Mörk, vriden, knivskarp. Som en skräckfilm i slow-motion.« Entertainment Weekly


Som high school-elev vid prestigefyllda Bradley School fick Ani utstå en chockerande, offentlig förnedring efter en serie omskakande och brutala händelser. Något som väckte ett desperat behov av en ny identitet.

I dag har hon ett glamouröst jobb på The Women?s Magazine i New York, en dyr garderob och en snygg framgångsrik fästman ? hon är så nära att leva det perfekta liv hon arbetat så hårt för att förverkliga.

Men tonårens förnedring är inte Anis enda sår. Hennes förflutna rymmer också en smärtsam hemlighet. Något som fortsätter att hemsöka henne, som hotar att komma upp till ytan och förstöra allt.

Vad händer om Ani bryter sin tystnad: Skulle det till sist kunna befria henne ? eller bara slå allt hon kämpat för i spillror?

JESSICA KNOLL är en amerikansk författare som gjort stor succé med sin debutroman, den psykologiska thrillern Världens lyckligaste kvinna [Luckiest Girl Alive]. Romanen gick rakt in på både New York Times och USA Todays bestsellerlistor och långfilmen kommer att produceras av Netflix, med Mila Kunis i huvudrollen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Världens lyckligaste kvinna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 31 augusti 2016

    En mycket bra och lite annorlunda roman. Eller ska man kalla boken spänningsroman, thriller, eller kriminalroman, kanske.

    Tyckte den var lite trög i början, och jag förstod inte riktigt vart den ville komma. Men sen så tyckte jag att boken blev bättre och bättre ju mer jag läste i den.

    Så slutsatsen blir att jag tycker att det var en riktigt bra debutroman, som jag absolut kan rekommendera.

Visa alla 1 recensioner