Glassvärdet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-16
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789177010067
Glassvärdet (e-bok)

Glassvärdet E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-16

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra boken i Röd drottning-serien

»Var jag helt uppslukad av boken? Ja. Kunde jag lägga ifrån mig den när jag väl började läsa? Nej. Betyg: 10 av 10.« Min Fantasyvärld

»Ett fantastiskt världsbygge.« The Guardian

Mare Barrows blod är rött, färgen hos vanligt folk, men hennes silverförmåga, kraften att styra blixten, har förvandlat henne till ett vapen som kungahuset försöker kontrollera. Härskaren kallar henne en bluff, men när hon flyr från Maven, prinsen ? vännen ? som bedrog henne, upptäcker Mare något häpnadsväckande: Hon är inte den enda i sitt slag.

Jagad av Maven, nu en hämndlysten kung, ger sig Mare ut för att söka upp och rekrytera andra röd-och-silver-krigare till kampen mot hennes förtryckare. Men Mare inser att hon befinner sig på en livsfarlig väg, där hon riskerar att bli just det slags monster hon försöker besegra.

Kommer hon att krossas under tyngden av de liv som upproret kostar? Eller har hon härdats för gott av allt svek och förräderi?

VICTORIA AVEYARD föddes i en småstad i Massachusetts, USA. Hon hade en »plågsamt normal« uppväxt och ägnade en stor del av sin tid åt att fly till andra världar genom böcker och filmer. Numera bor hon i Los Angeles. Hennes redan på förhand hett omtalade debutroman Röd drottning [Red Queen] gick rakt in på första platsen på New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrättigheterna. Glassvärdet [Glass Sword] är den andra boken i Röd drottning-serien.

»Victoria Aveyard väver fram en fängslande värld med en actionspäckad intrig full av överraskningar.« Kirkus Reviews
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glassvärdet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Del 2 bättre än 1
    - (Gråbo), 11 augusti 2019

    Så bra, fortsättningen på Barrows äventyr är härlig läsning, spännande och aldrig tråkigt man vill bara läsa så hoppas verkligen del 3 lever upp till förväntningarna, läs du kommer inte ångra dig

Visa alla 1 recensioner