Ett veck i tiden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2016-08-16
Förlag
Modernista
Översättare
Philippa Wiking
ISBN
9789177010142
Ett veck i tiden (e-bok)

Ett veck i tiden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-08-16

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En av 1900-talets stora ungdomsboksklassiker

»Du måste skriva den bok som vill bli skriven. Och blir boken för komplicerad för vuxna, så skriver du den för barn.« Madeleine L?Engle

Det är en mörk och stormig natt. Tonåriga Meg Murry sitter i sitt rum på vinden, lyssnar på blåsten som river i huset och funderar för sig själv. Hon vantrivs med sin kropp och sitt utseende. I skolan är det mesta jobbigt och krångligt. Och hennes pappa, vetenskapsmannen, har försvunnit efter att ha jobbat med ett mystiskt experiment på uppdrag av regeringen.

Men det är inte bara Meg som är vaken den här natten. Mamma och lillebror Charles Wallace är också uppe, för den mystiska tanten Fru Vadå har kommit på besök och slagit sig ner i deras kök - och hon verkar både veta en hel del om vart Megs pappa kan ha tagit vägen, och om hur de ska kunna få tillbaka honom.

Den vindlande, spännande och banbrytande Ett veck i tiden är en av 1900-talets stora ungdomsboksklassiker.

MADELEINE L'ENGLE [1918-2007] är en amerikansk författare mest känd för sina ungdomsromaner. Hon var långt före sin tid när hennes klassiska science fiction-roman Ett veck i tiden publicerades 1962. Boken blev en enorm succé internationellt, inte minst för att den hade en kvinnlig huvudperson.

»En fantastisk läsupplevelse.« Kirkus Reviews

»Väldigt minnesvärda karaktärer.« Boktycke
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »