Cristiano Ronaldo: Biografin (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-06-15
Förlag
Modernista
Översättare
Jens Ahlberg
ISBN
9789177010166
Cristiano Ronaldo: Biografin (e-bok)

Cristiano Ronaldo: Biografin E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-06-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den efterlängtade biografin om världens bästa fotbollsspelare

»Han är bäst i världen, ja. Det har aldrig funnits en spelare som Ronaldo och kommer troligtvis aldrig någon som Ronaldo igen.« | José Mourinho

CRISTIANO RONALDO är känd över hela planeten som den portugisiske fotbollsspelaren som är största stjärnan i spanska storklubben Real Madrid och kapten för det portugisiska landslaget. När Ronaldo flyttade från Manchester United till Real Madrid blev övergången historisk som den dyraste någonsin, med en transfersumma på nästan en miljard kronor. Ronaldos kontrakt med Real Madrid gör honom till en av de bäst betalda spelarna i världen.
Ronaldo var den förste spelaren att vinna alla de fyra viktigaste utmärkelserna för Årets fotbollsspelare i England och har röstats fram som Premier Leagues bäste spelare någonsin. 2008, 2013 & 2014 vann han Ballon d"Or, som världens bäste fotbollsspelare. Han är den ende spelaren i fotbollshistorien som sex säsonger i rad gjort minst 50 mål. I september 2015 blev Ronaldo tidernas främste målskytt i UEFA Champions League och i oktober samma år blev han Real Madrids främste målgörare genom tiderna.
Han är med andra ord ett världsfenomen. Ändå är väldigt lite känt om människan Ronaldo. Guillem Balague har skrivit den både insiktsfulla och avslöjande biografin Cristiano Ronaldo.
I svensk översättning av Jens Ahlberg.

GUILLEM BALAGUE är expert på spansk fotboll för brittiska Sky Sports och skriver regelbundet om fotboll i The Times. Han är den bästsäljande författaren till de stora biografierna om Cristiano Ronaldo, Lionel Messi och Pep Guardiola.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Guillem Balague