Ond skörd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-08-11
Förlag
Modernista
Översättare
Lilian Fredriksson, Karl G Fredriksson
ISBN
9789177010180
Ond skörd (e-bok)

Ond skörd E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-08-11

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»Bland det läskigaste jag har läst.« | Lotta Olsson, DN

»Sharon Bolton är fenomenal på att framkalla landsbygdslivets klaustrofobiska känsla. Ond skörd är hennes läskigaste roman hittills.« | The Guardian


Tolvåriga Tom Fletcher och hans familj har precis flyttat till det lilla samhället Heptonclough i utkanten av en vidsträckt hed. Familjen verkar äntligen ha funnit sitt drömhem. Men snart rämnar fernissan. Tom börjar höra röster och ser en underlig flicka smyga omkring vid kyrkogården. Han är övertygad om att han är förföljd.

De vuxna i Toms närhet försöker hjälpa honom, inklusive samhällets nye kyrkoherde Harry Laycock och psykiatrikern Evi Oliver.

Men det visar sig snart att något inte står rätt till i Heptonclough. Det som familjen Fletcher till en början trodde var busstreck visar sig vara rena hot. Och när Toms yngre syskon Milly och Joe försvinner blir mardrömmen verklighet.

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från brittiska Crime Writers? Association för sitt samlade författarskap.

»En riktig rysare. Den får 5 av 5 möjliga!« | Babsans Blogg

»Sharon Bolton har snabbt blivit en av mina favoritförfattare och Ond Skörd är definitivt en av de bästa böcker hon har skrivit. Boken är kuslig och mystisk rakt igenom till det chockartade slutet.« Betyg 5 av 5 | A Bookaholic Swede
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »