Mannen som lekte med dockor (Första boken i Hatet-trilogin) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hatet-trilogin (del 1)
Antal sidor
2
Utgivningsdatum
2016-10-11
Förlag
Modernista
ISBN
9789177011538

Mannen som lekte med dockor (Första boken i Hatet-trilogin) E-bok

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-10-11

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Krypteringsexperten Linn Ståhl arbetar med sin doktorsavhandling på KTH när kriminalpolisen hör av sig och ber om hjälp med en utredning av ett makabert mord. En ung kvinna har hittats mördad i en lägenhet på Södermalm i Stockholm och omsorgsfullt styrts ut som en porslinsdocka.
Linn har varit medlem i Antifascistisk aktion - en organisation som är svartlistad av Säpo - och är tidigare dömd för brott mot rikets säkerhet. Så det är under ömsesidig misstänksamhet hon börjar arbeta tillsammans med kriminalpoliserna Rickard Stenlander och Erik Svensson.
Samtidigt som mördaren gäckar polisen vinner högerextrema krafter ny terräng i Sverige. Frågan är om Linn och polisen alls drivs av samma motiv...

MAGNUS JONSSON är uppvuxen och bosatt på Södermalm i Stockholm. Han arbetar som gymnasielärare och åker gärna skateboard på fritiden. Mannen som lekte med dockor är hans debut och den första boken i Hatet-trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mannen som lekte med dockor (Första boken i Hatet-trilogin). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stockholmsdeckare
  Birgitta Erixon, 30 mars 2019

  Jättespännande och lite annorlunda. Handlingen är intej förutsägbar. "Linn" lit lik Lisbeth Salander. Roligt att den utspelar sig på Söder i Stockholm

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 oktober 2016

  Ännu en debuterade svensk deckarförfattare. Boken Mannen som lekte med dockor är den första delen i den planerade serien Hatet-trilogin.

  Jag tyckte mycket om boken. Speciellt gillade jag miljöerna i boken, som utspelar sig mest i Stockholm, och till stor del på Södermalm. Jag tyckte också mycket om karaktären Linn Ståhl, som påminner lite om Lisbet Salander, om man nu får jämföra.

  Jag vill gärna läsa kommande böcker i serien, och jag rekommenderar boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Magnus Jonsson