Ett långt spår av blod (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-03-31
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789177011606
Ett långt spår av blod (e-bok)

Ett långt spår av blod (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-31
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Första boken i den nya serien om Carter Blake

»Skoningslöst effektiv action och all spänning du kan önska dig.« | KIRKUS


»Det första du bör veta om mig är att mitt namn inte är Carter Blake. Det namnet är lika lite mitt som hotellrummet jag bodde i när de anlitade mig.«

När Caleb Wardell, den ökände Krypskytten från Chicago, rymmer från death-row två veckor före sin avrättning vänder sig FBI till Carter Blake. Han är en man med en unik förmåga att spår upp personer som inte vill bli hittade, och en person som Wardell dessutom är bekant med sedan tidigare.

Tillsammans med Elaine Banner - en ambitiös FBI-agent som förenar livet som singelmamma med en alltmer framgångsrik karriär - måste Carter spåra Wardell, som nu förflyttar sig över USA och dödar till synes slumpmässigt.

Men Carter och Elaine finner sig snart vara åskådare mer än aktörer i fallet. Och medan de desperat försöker förstå sig på en man som dödar av ren lust, uppdagar de ett virrvarr av lögner och korruption som ska skaka om hela landet.

MASON CROSS är en brittisk kriminalförfattare, född 1979 i Glasgow. Ett långt spår av blod [The Killing Season] är hans hyllade debutroman och den första boken i serien om Carter Blake, som också nominerades till Theakstons Old Peculier Crime Novel of the Year 2015. Mason Cross bor fortfarande i Glasgow tillsammans med hustru och tre barn.

»Får pulsen att gå upp i högvarv. Förbered dig på att läsa hela natten.« | LISA GARDNER
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cross Mason

  • Den onde samariten

    Cross Mason

    Andra boken i Carter Blake-serien: Du tror att han är här för att hjälpa till? Du har fel. En sadistisk seriemördare har i över ett decennium gett sig på ensamma kvinnliga bilförare som fått motorstopp. Tidningarna kallar honom Samariten . När en ...