Begrav dina döda (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-20
Förlag
Modernista
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789177011668
Begrav dina döda (e-bok)

Begrav dina döda E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-20

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sjätte boken i succéserien om kommissarie Gamache

»I Louise Pennys persongalleri är varje karaktär intressant och har ett psykologiskt djup.« Magnus Utvik, SVT


Det är vinterkarneval i Québec, bittert kallt och obeskrivligt vackert. Kriminalkommissarie Armand Gamache har kommit hit, inte för att delta i festligheterna, utan för att återhämta sig från en utredning som gått fruktansvärt fel.

I den skenbara tryggheten inom det Litterära & Historiska sällskapet har ett mord begåtts. Augustin Renaud, en excentrisk historiker som ägnat sitt forskarliv åt att söka efter kvarlevorna av Québecs grundare, Samuel de Champlain, har hittats mördad. Samtidigt får Gamache oroväckande brev från samhället Three Pines, där den omtyckte bistroägaren Olivier nyligen dömdes för mord. »Det går inte ihop«, skriver Oliviers partner varenda dag. »Han gjorde det inte.«

När det förflutna och nuet kolliderar måste Gamache återuppleva en fruktansvärd händelse från sitt eget förflutna innan han kan börja begrava sina döda.

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare vars böcker sålt i över nio miljoner exemplar på trettio språk. Hennes deckarserie, som fått henne att kallas »en modern Agatha Christie«, utspelar sig i Québec i Kanada med kommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman sju gånger och Anthony-priset sex gånger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Begrav dina döda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. vilken besvikelse

    Efter att ha läst Pennys 5 tidigare böcker som är mycket bra såg jag fram mot att läsa denna. En stor besvikelse. Den är rörig, hoppig och konstig. Detta är ingen bra och spännande deckare utan mer en dålig, seg och tråkig historisk roman.

Visa alla 1 recensioner