Ett ohyggligt avslöjande (En kommissarie Gamache-deckare) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Gamache (del 5)
Antal sidor
518
Utgivningsdatum
2016-03-22
Förlag
Modernista
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789177012658

Ett ohyggligt avslöjande (En kommissarie Gamache-deckare) E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-03-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ny Gamache-deckare av vår tids Agatha Christie!

»Louise Penny utövar sin magi och ger pusseldeckaren elegans och djup.« - THE NEW YORK TIMES

»Somliga böcker är nästan för bra för att man ska våga tro det, när alla delar stämmer och det blir en ren njutning att läsa.« - LOTTA OLSSON, DN, Listar Louise Pennys Mörkt motiv bland sina 100 bästa deckare genom tiderna

När kommissarie Gamache anländer till det pittoreska Three Pines möter han ett samhälle i kaos. En man har hittats brutalt ihjälslagen och det finns inga spår efter varken vapen eller motiv eller ens ett namn på den döde.
När Gamache och hans kollegor börjar gräva sig in under ytan på denna till synes fridfulla plats, avtäcker de ett spår som involverar en stulen skatt, mystiska koder och en skamlig historia som bit för bit börjar kasta ljus över offrets identitet och samtidigt pekar mot vad som visar sig vara en skräckinjagande mördare...

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare som översatts till ett trettiotal språk och sålt över tre miljoner böcker bara i Nordamerika. Hennes deckarserie, som fått henne att kallas »en modern Agatha Christie«, utspelar sig i Québec i Kanada med kriminalinspektör Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award,The Agatha Award för Bästa kriminalroman (fyra år i rad !) och Anthony-priset två gånger. Ett ohyggligt avslöjande är den femte, helt fristående boken om kommissarie Gamache .
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett ohyggligt avslöjande (En kommissarie Gamache-deckare). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En till synes olöslig gåta
    Kim M. Kimselius, 31 mars 2018

    Det här var en annorlunda bok om kommissarie Gamache anländer och den pittoreska byn Three Pines i Kanada. Som vanligt välskriven och med en till synes olöslig gåta.

    Älskar du Morden i Midsommer är det här en perfekt bok för dig. Jag blir lugn av att läsa Louise Pennys böcker. Miljöerna, människorna, morden, allt vaggar in mig en lugn sinnesstämning, för även om folk dör, är det inga blodiga, sönderslitna lik. Även om boken kan vara nog så skrämmande ändå.

    En bok jag varmt rekommenderar dig att läsa!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Penny