Ett ohyggligt avslöjande (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-03-31
Förlag
Modernista
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789177012658
Ett ohyggligt avslöjande (e-bok)

Ett ohyggligt avslöjande E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-03-31

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Femte boken i succéserien om kommissarie Gamache

»Det är en njutning att läsa Louise Pennys böcker.« Lotta Olsson, DN

»Louise Penny utövar sin magi.« The New York Times


En septembermorgon skakas den lilla byn Three Pines av en chockerande upptäckt. På Oliviers bistro ? den naturliga knutpunkten för det fridsamma livet i byn ? påträffas liket av en äldre man, dödad genom ett våldsamt slag mot bakhuvudet.

När kommissarie Armand Gamache anländer till platsen konstaterar han till sin förvåning att ingen tycks ha en aning om vem den döde mannen är. En märklig omständighet i denna slutna värld där alla känner alla. Någon ljuger ? frågan är bara vem.

Sakta men metodiskt börjar Gamache och hans kollegor bana sig en väg genom de lögner som döljer sig under den förrädiskt idylliska ytan. Sökandet leder dem så småningom ut i den täta skogen som omger Three Pines, och vid slutet av en slingrig stig väntar en häpnadsväckande hemlighet.

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare vars böcker sålt i över nio miljoner exemplar på trettio språk. Hennes deckarserie, som fått henne att kallas »en modern Agatha Christie«, utspelar sig i Québec i Kanada med kommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman sju gånger och Anthony-priset sex gånger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett ohyggligt avslöjande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En till synes olöslig gåta
    Kim M. Kimselius, 31 mars 2018

    Det här var en annorlunda bok om kommissarie Gamache anländer och den pittoreska byn Three Pines i Kanada. Som vanligt välskriven och med en till synes olöslig gåta.

    Älskar du Morden i Midsommer är det här en perfekt bok för dig. Jag blir lugn av att läsa Louise Pennys böcker. Miljöerna, människorna, morden, allt vaggar in mig en lugn sinnesstämning, för även om folk dör, är det inga blodiga, sönderslitna lik. Även om boken kan vara nog så skrämmande ändå.

    En bok jag varmt rekommenderar dig att läsa!

Visa alla 1 recensioner