Näbbar och klor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
John Rebus (del 3)
Utgivningsdatum
2016-03-23
Förlag
Modernista
Översättare
Nils Larsson
ISBN
9789177012665

Näbbar och klor E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2016-03-23

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tredje boken i den hyllade serien om John Rebus

Skräcken vandrar på gatorna...

De kallar honom Vargmannen - för att han tar en tugga av sina offer, och för att de hittade det första offret på den ensliga Wolf Street i East End.
Scotland Yard är ivriga att hitta mördaren och kommissarie Rebus kallas in för att hjälpa till. Men hans motsvarighet på Scotland Yard, George Flight, är inte förtjust i den extra inblandningen, och Rebus finner sig i en situation där han blir tvungen att hantera rasfördomar såväl som en galnings våldsattacker.
När en attraktiv kvinnlig psykolog erbjuder Rebus en seriemördarprofil av Vargmannen kan han inte annat än tacka ja: det vore en alltför bra möjlighet att missa. Men genom att hitta en allierad kan han samtidigt ha gett sina fiender en lätt angreppspunkt.

IAN RANKIN är en skotsk författare som blivit känd världen över för sin romanserie om kommissarie John Rebus. Ian Rankin har bland annat belönats med en Edgar Award, en CWA Gold Dagger, en CWA Diamond Dagger och en Chandler-Fulbright Award, och räknas i dag till kriminallitteraturens största namn. Näbbar och klor är den tredje romanen om John Rebus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ian Rankin