Bödelns sång (Tredje boken om kommissarie McLean) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie McLean (del 3)
Utgivningsdatum
2016-03-22
Förlag
Modernista
Översättare
Gunilla Roos
ISBN
9789177012672
Bödelns sång (Tredje boken om kommissarie McLean) (e-bok)

Bödelns sång (Tredje boken om kommissarie McLean) E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2016-03-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»Den nye Ian Rankin. En stjärna på Skottlands deckarscen.« - DAILY MAIL

En ung man hittas hängd i sitt hem i Edinburgh. Det ser ut som ett simpelt, sorgligt självmord men kriminalkommissarie Tony McLean blir förbryllad av det egendomliga självmordsbrevet. En andra hängd man, och ytterligare ett underligt meddelande, pekar mot ett olycksbådande mönster.
McLean är mitt uppe i en utredning om prostitution och trafficking, och kämpar samtidigt med att försöka länka de två självmorden till varandra. Upptäckten av ett tredje självmord övertygar honom att det ligger ont uppsåt bakom. När han gräver djupare finner McLean svar som kommer honom mycket närmare inpå livet än han kunnat föreställa sig. Något skräckinjagande stryker omkring på stadens gator och att bringa det inför rättvisan riskerar att utplåna allt som McLean håller kärt.

JAMES OSWALD är en brittisk författare vars två första kriminalromaner om kommissarie McLean - Flickoffret och Själarnas bok - har hyllats av såväl kritiker som läsare. På fritiden driver han en boskapsfarm i North East Fife i Skottland. Bödelns sång är den tredje, fristående boken om kommissarie McLean.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av James Oswald