Och han älskade dem alla (Alex Cross #2) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-02-06
Förlag
Modernista
Översättare
Gunilla Dahlblom, K G Johansson
ISBN
9789177015741
Och han älskade dem alla (Alex Cross #2) (e-bok)

Och han älskade dem alla (Alex Cross #2) (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-02-06
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Från världens bäst säljande författare ? andra boken om Alex Cross

»Nästan omöjlig att lägga ifrån sig..« Los Angeles Times

»James Patterson är Mästaren. Punkt.« Ian Rankin

Casanova är en dödlig bekantskap för kvinnor. Någonstans i den amerikanska södern håller han sig med ett harem av unga, vackra, intelligenta kvinnor. Och han mördar: polisen har återfunnit två kroppar, och Casanova har lämnat sin signatur. När kriminalinspektör Alex Cross från Washington D.C.-polisen får veta att hans unga brorsdotter kidnappats under sin läkarpraktik anar han det värsta, och hans farhågor ska besannas.

Samtidigt som Casanova härjar på östkusten rör sig dessutom en andra seriemördare, Gentlemannen, på västkusten. Hans tillvägagångssätt är kusligt likt Casanovas, och ännu värre: de båda seriemördarna verkar samarbeta.

Alex Cross blir indragen i sin hittills svåraste utredning. Till sin hjälp har han Kate McTiernan ? den enda som lyckats undkomma Casanova med livet i behåll.

JAMES PATTERSON har haft fler New York Times-bästsäljare än någon annan författare genom tiderna, vilket har gett honom en plats i Guinness Rekordbok. Sedan hans första roman vann Edgar-priset 1977 har hans böcker sålt i mer än 300 miljoner exemplar. Alex Cross-romanerna är de senaste 25 årens mest populära deckarserie ? Och han älskade dem alla är den andra boken i serien, som även har filmatiserats med Morgan Freeman och Ashley Judd i huvudrollerna.

»Patterson fick till en spektakulär fullträff med sin förra bok, den bästsäljande I spindelns nät. Och han älskade dem alla är ännu bättre.« Dallas Morning News

»Högintensiv, briljant läsning.« Larry King, USA Today
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »