Midnattskronan (Andra boken i Glastronen-serien) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Glastronen (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2017-06-19
Förlag
Modernista
Översättare
Lena Jonsson
ISBN
9789177015864
Midnattskronan (Andra boken i Glastronen-serien) (e-bok)

Midnattskronan (Andra boken i Glastronen-serien) E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-06-19

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»Jag kan bara falla in i den hyllningskör som höjer Maas böcker till skyarna.« Betyg 5 av 5 | Bokkoll

»Allt är perfekt.« Betyg 5 av 5 | Sizzens bokblogg

»Sarah J. Maas har tagit det bästa ur Glastronen - action och romantik, intensifierat det dramatiskt, och lagt till djup inblick i karaktärerna. En solklar femma.« | The Guardian

Artonåriga Celaena Sardothien är skarp, modig och vacker. En fulländad förförerska och den bästa lönnmördare hennes värld någonsin skådat. Men även om hon vunnit kungens lönnmördartävling och därmed blivit hans kämpe, har hon varken friheten att fatta sina egna beslut eller att följa sitt hjärta.
Endoviers hemska saltgruvor, där hon hölls som slavarbetare före tävlingen, var ingenting för henne jämfört med hur det är att leva bunden till sin värsta fiende - en kung vars styre är så ondskefullt att det tycks omöjligt att utmana. Celaena ställs inför hopplösa val. Ska hon utföra kallblodiga mord för mannen hon hatar? Eller riskera att skicka dem hon älskar i döden?
Hon måste välja vad hon ska slåss för: sin överlevnad, sin kärlek eller rikets framtid. För en lönnmördare kan inte få allt. Och om hon ändå försöker riskerar hon att gå under.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som slagit igenom stort med Glastronen-serien. Midnattskronan är den andra delen i Glastronen-trilogin. Sarah J. Maas är bosatt i Pennsylvania.

»Så bra bok!! Alltså jag gillade första boken men den här var ännu bättre.« Betyg 5 av 5 | Bokraden
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Midnattskronan (Andra boken i Glastronen-serien). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Författaren överträffar sig själv! Läs boken!
    Kim M. Kimselius, 1 maj 2020

    När jag inte trodde det kunde bli bättre, efter att ha läst Glastronen, skriver Sarah J Maas efterföljaren Midnattskronan och överträffar sig själv.

    Förra boken tyckte jag redan var så perfekt den kunde bli, men författaren visar att det gick att göra det ännu bättre. Karaktärerna är starkare och skildras djupare. Miljöskildringarna är intensivare och man kan känna doften av det som beskrivs.

    Spänningen är otrolig och det händer hela tiden saker. Det blir inte forcerat efter... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah J Maas