Ett hov av taggar och rosor (Ett hov av taggar och rosor, #1) (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ett hov av taggar och rosor (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2018-01-26
Förlag
Modernista
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789177016786
Ett hov av taggar och rosor (Ett hov av taggar och rosor, #1) (e-bok)

Ett hov av taggar och rosor (Ett hov av taggar och rosor, #1) E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-01-26

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»Sarah J. Maas hittills bästa bok. Förtrollande och fantasifull och ett magnifikt världsbygge.« | USA Today

»Både action och attraktion förmedlas mästerligt av Sarah J. Maas och hennes flerdimensionella, dynamiska karaktärer. Sexigt och romantiskt.« | Kirkus Reviews


När den nittonåriga jägarinnan Feyre dödar en varg i skogen dyker det upp en odjursliknande varelse och kräver vedergällning. Feyre tvingas följa med till ett farligt, magiskt rike hon bara trodde fanns i sagorna, och väl där inser hon att varelsen inte är ett djur, utan Tamlin: en av de livsfarliga, odödliga feer som en gång styrde över deras värld.
Feyres känslor för Tamlin övergår så småningom från iskall fientlighet till en blixtrande passion som överskuggar alla varningar och lögner hon hört om hans farliga och vackra värld.
Men när en uråldrig, ondskefull skugga växer till sig över feernas land måste Feyre stoppa den - annars kommer både Tamlin och hans värld att gå under.
Ett hov av taggar och rosor är den första delen i Sarah J. Maas helt nya fantasyserie. Ett måste för alla som gillar Glastronen-serien eller George R. R. Martin.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som slog igenom stort med sin Glastronen-serie och nu har sålt över 3 miljoner böcker världen över. Hon bor i Pennsylvania tillsammans med make och hund. Ett hov av taggar och rosor är den första delen i Sarah J. Maas helt nya fantasyserie. Ett måste för alla som gillar Glastronen-serien eller George R. R. Martin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett hov av taggar och rosor (Ett hov av taggar och rosor, #1). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk författare och en underbar bok
    Kim M. Kimselius, 28 januari 2022

    Sarah J. Maas är en fantastisk författare som fångar läsaren direkt. Hon bygger upp nya världar på ett trovärdigt sätt, målar med språket så att man ser allt framför sig. Karaktärerna är starka och man antingen hatar eller älskar dem.

    Efter att ha läst Glastronen kastade jag mig över den här serien och jag blev verkligen inte besviken. En helt fantastisk bok som jag varmt rekommenderar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah J Maas