Coffin Road (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2017-07-22
Förlag
Modernista
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789177017165
Coffin Road (e-bok)

Coffin Road E-bok

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-07-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
»En rafflande modern thriller med klassiska ingredienser.« Lotta Olsson, DN

»Peter May i högform. En skarp och komplex thriller.« The Guardian

En man spolas upp, halvt ihjälfrusen, på en ödslig strand på ön Harris i Yttre Hebriderna. Han har ingen aning om vem han är eller hur han kom dit. Hans enda ledtråd är en karta över en rutt vid namn Coffin Road. Han vet inte vart den kommer att leda honom, bara att han måste följa den.
Kriminalinspektör George Cann korsar Atlanten till en avlägsen klippö utanför Yttre Hebriderna. Fylld av onda aningar kliver han i land på den plats där tre fyrvaktare mystiskt försvann ett sekel tidigare. Men nu finns det en ny gåta: en man hittad ihjälslagen på samma klippa.
I sitt flickrum i Edinburgh sitter tonåriga Karen Fleming och grubblar över vad som hände hennes döde far, en framstående vetenskapsman. Två år efter att man hittade hans självmordsbrev kan hon fortfarande inte tro att han frivilligt skulle ha övergett henne.
Coffin Road följer dessa tre riskfyllda resor mot en enda, chockerande sanning - och insikten om att okunskap kan leda till vår död...

PETER MAY [f.1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över 5 miljoner exemplar. Hans Lewis-trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser, bland annat Cezam Prix Littéraire Inter CE i Frankrike och The Barry Award för »Årets bästa kriminalroman« i USA.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Coffin Road. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spennende bok
    Buster, 1 maj 2020

    Jeg anbefaler denne til en venn. Dette var en spennende bok. Historien drives frem av flere fortellelinger. Dette er krevende for den som er en forfatter. fordi spenningen i de ulike fortellingene skal ha samme spenningskurve. Her lykkes forfatteren med dette. Når alle trådene i fortellingen samles så legges det opp til den stigende felles spenningskurve. det klarer forfatteren , og det blir dermed en god bok.

  2. Suverän
    Maud, 31 mars 2018

    En av de absolut bästa böcker jag någonsin läst. Alla Peter Mays böcker är bra, men den här var nr 1

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Peter May