Se henne försvinna (Zigic och Ferreira, del 4) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-02-01
Förlag
Modernista
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789177017691
Se henne försvinna (Zigic och Ferreira, del 4) (e-bok)

Se henne försvinna (Zigic och Ferreira, del 4) (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-02-01
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Fjärde boken i serien om Zigic & Ferreira:


Du kan fly ditt förflutna. Men du kan inte fly ett mord.


Kroppen har påträffats vid floden, i närheten av en plats som är populär bland löpare. Kommissarie Zigic och kriminalinspektör Ferreira blir till en början förvånade när Hatbrottsenheten kallas till brottsplatsen. Tills de upptäcker att offret, Corinne Sawyer, fötts som Colin Sawyer.

Polisregistret avslöjar att en rad våldsamma attacker på transkvinnor utförts i området. Var Corinne offret för en förväxling? Eller har den person som attackerat transkvinnor bestämt sig för att gå ytterligare ett steg i sin »campaign of violence«?

Spänningarna stiger, och polisen hamnar under nationens öga. Zigic och Ferreira har ett komplext fall i sina händer, och varje misstag kan visa sig ödesdigert?

EVA DOLAN är en brittisk kriminalförfattare. Hennes debutroman Lång väg hem var den första delen i en av de mest hyllade brittiska kriminalserierna på senare år, följd av Döda talar inte, som blev lika omskriven och bland annat nominerades till Theakston Old Peculier Crime Novel of the Year 2016. Eva Dolans senaste roman, Efter din död, valdes till en av årets bästa deckare i DN. Se henne försvinna är den fjärde boken i serien om Zigic och Ferreira.

»Årets bästa deckare.« | Lotta Olsson, DN om Lång väg hem

»Eva Dolan är en deckarförfattare som vågar gå på djupet.« | Maria Näslund, Göteborgs-Posten

»En kriminalförfattare av absolut högsta klass.« | Ian Rankin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dolan Eva

  • Till det bittra slutet

    Dolan Eva

    Ny hyllad thriller av en av Storbritanniens främsta deckarförfattare Vald till Månadens kriminalroman i The Times Ella Riordan är en samhällsaktivist som blev känd när hon misshandlades av polisen under en protestaktion. Nu ockuperar hon en byggna...

  • Döda talar inte (Zigic och Ferreira, del 2)

    Dolan Eva

    Nominerad til Theakston Old Peculier Crime Novel of the Year 2016 »En av årets bästa kriminalromaner« | GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET »Eva Dolan har en osannolik förmåga att göra väldigt bra historier av etniska motsättningar i det nya Englan...