Eldens arvtagare (Tredje boken i Glastronen-serien) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Glastronen (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
2
Utgivningsdatum
2017-09-13
Förlag
Modernista
Översättare
Lena Jonsson, Torun Lidfeldt Bager
ISBN
9789177018230
Eldens arvtagare (Tredje boken i Glastronen-serien) (e-bok)

Eldens arvtagare (Tredje boken i Glastronen-serien) E-bok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-09-13

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»Spännande, vackert, förödande, romantiskt och fängslande... Den här boken kommer att fullkomligt sluka dig och få dig att längta efter mer.« | USA Today

Celaena Sardothien har överlevt tre livsfarliga tävlingar och förödande hjärtesorg. Men det har kostat henne nästan allt.
Nu är hon vilse och trasig inombords, och vill inget hellre än att utmäta hämnd för sin älskade vän som dog under ofattbart grymma omständigheter. Men i stället måste hon resa långt bort för att konfrontera en mörk sanning om sitt förflutna - något som fullständigt kan vända upp och ner på hennes liv - och också möta de brutala krafter som vill förslava hennes värld.
Nu måste Celaena uppbåda all sin styrka för att bekämpa både sina egna demoner och den allomfattande ondska som hotar.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund. Eldens arvtagare är den efterlängtade tredje delen i Sarah J. Maas storsäljande Glastronen-serie. En TV-serie baserad på böckerna kommer att produceras av Mark Gordon (Ray Donovan, Grey's Anatomy).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Eldens arvtagare (Tredje boken i Glastronen-serien). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läste ut den på en och en halv vecka!
  Louisa, 15 januari 2022

  Så, det är väl ett bra omdöme? Den är riktigt spännande nästan hela tiden, vilket jag verkligen gillar med boken! I denna bok gör sig Celaena väldigt sårbar, utan att det blir överdrivet, vilket jag gillar.
  Det ända som stör mig med boken är att man hoppar så mycket mellan personerna, vilket gör att så fort det blir spännande på ett ställe är det dags för två andra karaktärer att ta plats innan man får komma tillbaka dit man längtar till.
  Men, utöver detta, en riktigt bra bok, kan int... Läs hela recensionen

 2. En riktig bladvändare!
  Kim M. Kimselius, 18 maj 2020

  Sarah J Maas är en otroligt skicklig författare. Hennes miljöskildringar tar mig med till varje plats hon beskriver. Hon väver skickligt in miljöerna i handlingen. Karaktärerna är starka och skrämmande, riktigt, riktigt otäcka i den här boken. Jag hade lovat mig att läsa i lugn och ro, för att inte serien Glastronen skulle ta slut alltför fort. Men hur ska man kunna låta bli att läsa när böckerna är så bra. En av de bästa fantasyserier jag har läst på mycket länge.

  Huvudpersonen är ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sarah J Maas