Odödlig skönhet (In Death, del 3) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2018-06-19
Förlag
Modernista
Översättare
Peter Samuelsson
ISBN
9789177018483
Odödlig skönhet (In Death, del 3) (e-bok)

Odödlig skönhet (In Death, del 3) (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-06-19
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
»Den här serien blir bara bättre för varje bok.« | Publishers Weekly

»Suveräna karaktärer, plötsliga vändningar som kastar om hela historien, och en ständig spänning som kommer att få nackhåren att resa sig även på den mest blaserade läsare.« | Dennis Lehane

Tredje boken i den bästsäljande In Death-serien:



Hon var en av världens mest eftersökta kvinnor. En toppmodell som var beredd att göra vad som helst för att få det hon ville ha - inklusive att stjäla en annan kvinnas man. Och nu var hon död: offer för ett brutalt mord.

Polisen Eve Dallas sätter sitt eget liv på spel för att ta sig an fallet när misstankarna riktas mot hennes bästa vän, den andra kvinnan i denna dödliga kärlekstriangel.

NORA ROBERTS - författaren bakom pseudonymen J. D. Robb - är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.

»Nora Roberts är som vanligt i fantastisk form, och skapar den ena lysande vändningen efter den andra får att hålla oss fängslade. Den modiga Eve Dallas är en av de bästa hjältinnorna vi har mött på väldigt länge.« | RT Book Reviews
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Odödlig skönhet (In Death, del 3)