Gröna bubblor (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2023-10-12
Förlag
Timbro
Dimensioner
178 x 110 x 7 mm
Vikt
67 g
SAB
Uh
ISBN
9789177033769

Gröna bubblor

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-10-12
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  59
Visa alla 1 format & utgåvor
Idag finns mängder av skattefinansierade prestigeobjekt som lovat gröna jobb och hållbar utveckling men som sedan kollapsat. I Gröna bubblor avtäcker Christian Sandström hur vår tids förhoppningar om världsledande teknik och grön industri resulterat i nedskrivningar, förluster och fullständiga härvor.

CHRISTIAN SANDSTRÖM, forskare och författare, är biträdande professor vid Handelshögskolan i Jönköping och docent vid Chalmers.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gröna bubblor
 2. +
 3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (storpocket).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gröna bubblor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant läsning
  Leif Åke, 22 januari 2024

  Lite anekdotisk, men absolut intressant och läsvärd. Det som saknas är lite mer djuplodande inblick i hur t ex vindkraften står sig mot kärnkraft. Är vindkraft verkligen ekonomiskt lönsam eller lever den helt på bidrag, handel med utsläppsrätter och gynnsamma regler? Boken kunde ha varit något mer omfattande. Ämnet är oerhört stort, intressant och alltid aktuellt. Hoppas det kommer en del två på samma tema.

 2. Sandström slår huvudet på spiken
  Höglandspinglan, 19 januari 2024

  Bra att någon beskriver bubblorna. Häpnadsväckande och genomlysande. Sandström slår huvudet på spiken. Det ser ju dessutom som att historien upprepar sig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christian Sandström