Smycken som du kan göra själv (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2004-02-01
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Illustrationer
fotografier
Dimensioner
275 x 205 x 10 mm
Vikt
314 g
SAB
Pl.09
ISBN
9789177093428
Smycken som du kan göra själv (kartonnage)

Smycken som du kan göra själv

Kartonnage Svenska, 2004-02-01

Slutsåld

Det är roligt att bära personliga smycken. I Smycken som du kan göra s jälv presenteras mer än 40 olika modeller som du kan göra själv: örhän gen i silvertråd, ring med hematitsten, matchande armband och halsband i läder, hårspännen i plexiglas, hängsmycken av cernitlera och mycket annat.Tonvikten ligger på smycken för kvinnor, men det finns även en slipsnål och manschettknappar för män, och några smycken som passar fö r barn. De flesta kan du göra på några timmar, andra tar något längre tid.I boken finns också särskilda avsnitt om verktyg, material och tek nik. Teknikerna har du nytta av när du sedan fortsätter att experiment era på egen hand!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Det är roligt att bära personliga smycken. I Smycken som du kan göra själv presenteras mer än 40 olika modeller som du kan göra själv: örhängen i silvertråd, ring med hematitsten, matchande armband och halsband i läder, hårspännen i plexiglas, hängsmycken av cernitlera och mycket annat.

Tonvikten ligger på smycken för kvinnor, men det finns även en slipsnål och manschettknappar för män, och några smycken som passar för barn. De flesta kan du göra på några timmar, andra tar något längre tid.

I boken finns också särskilda avsnitt om verktyg, material och teknik. Teknikerna har du nytta av när du sedan fortsätter att experimentera på egen hand!