De nya uppenbarelserna : dialogen blir alltmer angelägen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Samtal med Gud (del 6)
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2004-03-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Alf Galfvensjö
Originaltitel
The new revelations
Dimensioner
235 x 165 x 25 mm
Vikt
560 g
SAB
Cead
ISBN
9789177114673
De nya uppenbarelserna : dialogen blir alltmer angelägen (inbunden)

De nya uppenbarelserna : dialogen blir alltmer angelägen

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2004-03-01

Slutsåld

Det finns fem saker ni kan välja nu om ni verkligen vill förändra er värld och styra bort från den självdestruktiva kurs ni har slagit in på.

  1. Ni kan välja att se att vissa av era gamla trossatser beträffande Gud och livet inte längre fungerar.
  2. Ni kan välja att se att det finns något som ni inte förstår om Gud och livet, och att allt skulle förändras om ni förstod detta något.
  3. Ni kan välja att vara öppna för att låta en ny förståelse om Gud och om livet presenteras, en förståelse som kan skapa ett nytt sätt att leva på er planet.
  4. Ni kan välja att vara modiga nog att utforska och undersöka denna nya förståelse, och - om den stämmer överens med er inre sanning och kunskap - utvidga ramarna för er tro så att ni kan ta den till er.
  5. Ni kan välja att leva era liv så att ni gör verklighet av era högsta och mest storslagna trossatser, i stället för att förneka dem.
    Detta är de fem stegen till fred. Och om ni tar dem kan ni förändra allt på er planet.

Mänskligheten har nått en punkt där det är dags att välja. Händelsernas utveckling - och de som skapar dessa händelser - har ställt oss inför våra val. Vi kan endera gå framåt och tillsammans äntligen bygga en värld präglad av fred och harmoni grundad på en ny syn på Gud och livet, eller gå bakåt, åtskilda från varandra och fortsätta återskapa den gamla världen präglad av konflikt och disharmoni.

De nya uppenbarelserna ger oss verktyg att gå framåt med, att dra oss själva upp ur vår förtvivlan och förmå mänskligheten att på ett nytt sätt visa sin mest storslagna vision. I denna bok, som ger oss verkningsfulla svar på de frågor världen är ställd inför, vädjar författaren Neale Donald Walsch till oss att öppna våra hjärtan och sinnen inför vad som kan vara vår tids viktigaste andliga budskap. Ett samtal med Gud som började som en enkel bön från en människa till den Gud han föreställde sig. De nya uppenbarelserna är en livsomdanande bok som ges oss när vårt behov är som störst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Neale Donald Walsch