Lovligt byte (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Stephanie Plum (del 1)
Antal sidor
298
Utgivningsdatum
2001-08-01
Upplaga
2
Förlag
Egmont Richters förlag AB
Översättare
Louise Moëll
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
One For The Money
Dimensioner
218 x 145 x 24 mm
Vikt
399 g
SAB
He.01=c
ISBN
9789177118145
Lovligt byte (kartonnage)

Lovligt byte

Kartonnage, Svenska, 2001-08-01

Slutsåld

Stephanie Plum är utfattig: inget jobb, inga pengar. I ren desperation övertalar hon sin kusin att ge henne arbete. Hennes nya jobb är att fånga in brottslingar som har smitit undan borgen. Hennes första uppdrag är att finna Joe Morelli, efterlyst för mord.

Att jaga Joe är inget nytt för Stephanie, de har kommit i kontakt med varandra förut. Han var traktens Casanova och hon var blåögd och oskuldsfull, ända tills episoden bakom disken i det lokala konditoriet. Joe gör allt för att hålla sig undan, samtidigt som han försöker rentvå sig från mordanklagelserna genom att spåra den verklige mördaren.

Med handväskan och pepparsprayen i högsta hugg - pistolen hinner Stephanie aldrig få upp ur väskan - ger sig Stephanie Plum ut på jakt.

Janet Evanovich har tidigare skrivit romantiska kärleksromaner. Hennes böcker är översatta till elva olika språk och har sålts i över en miljon exemplar. Lovligt byte är hennes första bok där spänning och romantik förenats, publiken och kritikernas reaktioner visar att hon lyckats även denna gång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lovligt byte