Rösten som talar för Gud (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2003-09-01
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Enström, Anna-Christina
Dimensioner
230 x 170 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Ci
ISBN
9789177152545
Rösten som talar för Gud (inbunden)

Rösten som talar för Gud

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2003-09-01

Slutsåld

Enl. förf. har vi alla tillgång till en visdomens röst inom oss som vet vad vi behöver vid varje tillfälle. Om vi kommer i kontakt med denna röst kan vi skapa precis det liv vi drömmer om. 74 övn. med syftet att vi ska kunna leva i frid, harmoni olycka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Rösten som talar för Gud. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbok!
  Janne Eriksson, 31 augusti 2011

  Jag reagerar på signaturen Birgittas reaktion på denna bok, visserligen 7 år sedan, men ändå. Jag är just en sådan med psykiska problem hon menar inte skall läsa denna bok. Dock, denna och andra liknande böcker (läs New Age t.ex. Seth-böckerna), har fått mig att gå från psykos till, framför allt det senaste året, ett välbefinnande jag aldrig tidigare upplevt! Läs om boken snälla Birgitta, med nya ögon!!! Livet är underbart!

 2. Underbar bok!
  Gerd, 26 mars 2008

  En av de bästa jag läst. Hjälpte mig oerhört mycket.
  Jättebra övningar. Rekommenderas varmt.

 3. Äntligen har jag fått svar!
  Markus, 16 mars 2004

  Tackar för Birgittas recension. Min tanke var att boken måste vara någt alldeles extra då hon, trots sina vana vid ämnet, ändå förbisåg att boken är kanaliserad. Under många år har jag arbetat med frågor som rör filosofi och religion och har också träffat en del andliga mästare på mina resor. Men det var ändå först när jag läst "Rösten som talar för Gud" som allt föll på plats. Jag tycker att boken passar oss västerlänningar perfekt. Vi är inte redo att kasta vårt materiella åt sidan "bara" f... Läs hela recensionen

 4. Livsfarlig hjärntvätt
  Birgitta, 19 januari 2004

  Jag har läst många böcker inom New Age och om andlighet, och denna bok tar priset när det gäller försök till hjärntvätt. Under läsningen tänkte jag hela tiden att "måtte inte någon som mår psykiskt dåligt få denna bok i sin hand". Egot beskrivs som djävulen själv. I princip. Livet känns inte alls värt att leva om det är som denna författarinna beskriver verkligheten... eller vår illlusion av verkligheten... VARNING!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ewa Forkelius

Bloggat om Rösten som talar för Gud