Märkt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2005-04-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Ylva Spångberg
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Stolen
Dimensioner
216 x 145 x 34 mm
Vikt
560 g
SAB
Hce
ISBN
9789177156550
Märkt (inbunden)

Märkt

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2005-04-01

Slutsåld

MÄRKT av Kelley Armstrong

Trots att Elena Michaels är världens enda kvinnliga varulv är hon en ganska vanlig kvinna. Förutom hennes stora aptit på livet Men hon överlever på tre mål mat om dagen, långa rundor i månskenet och heta möten med Clay, som hon, trots hans enerverande sidor, inte kan leva utan. Och som alla vanliga kvinnor tror Elena inte på övernaturliga väsen. Men när två till synes försvarslösa kvinnor övermannar henne och räddar henne undan två mördare inser Elena att det finns fler ovanliga varelser än varulvar. Häxor, demoner, vampyrer, shamaner. De existerar, och de är alla hotade av samma fiende. Någon vill utföra experiment med deras övernaturliga krafter och kidnappar dem. Ingen har hittills kommit levande därifrån och Elena är utsedd till nästa offer.

Författaren:
Kelley Armstrong bor i Ontario i Kanada med man och tre barn. Hon studerade psykologi på universitetet, men bytte inriktning efter avslutade studier och blev dataprogrammerare. Efter succén med debutromanen Biten är hon författare på heltid. Biten inledde hennes löst knutna serie böcker om kvinnor med övernaturliga krafter. Elena är varulv och huvudperson i Biten och Märkt. I nästa thriller är huvudpersonen en häxa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Märkt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Märkt är Fortsättning på Biten och lika bra som första...
    bonadea, 13 november 2013

    Märkt är Fortsättning på Biten och lika bra som första delen. I biten får vi bekanta oss med varulvar och rackor men i andra delen finns det både häxor, vampyrer, halvdemoner och andra väsen som gör boken spännande utan att den ska bli för överdriven. Det är jätte synd att det inte finns fler översättningar till svenska förutom dessa två böcker för Kelley Armstrong har påbörjat en riktig bra serie och jag skulle verkligen vilja fortsätta läsa de kommande böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kelley Armstrong

Övrig information

Trots att Elena Michaels är världens enda kvinnliga varulv är hon en ganska vanlig kvinna. Förutom hennes stora aptit på livet & Men hon överlever på tre mål mat om dagen, långa rundor i månskenet och heta möten med Clay, som hon, trots hans enerverande sidor, inte kan leva utan. Och som alla vanliga kvinnor tror Elena inte på övernaturliga väsen. Men när två till synes försvarslösa kvinnor övermannar henne och räddar henne undan två mördare inser Elena att det finns fler ovanliga varelser än varulvar. Häxor, demoner, vampyrer, shamaner. De existerar, och de är alla hotade av samma fiende. Någon vill utföra experiment med deras övernaturliga krafter och kidnappar dem. Ingen har hittills kommit levande därifrån och Elena är utsedd till nästa offer.