Drömmästaren : i hjärtat av Asien lär sig en rysk psykiater att läka själsliga sår (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2004-07-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Birgitta Karlström
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Master of Lucid Dreams
Dimensioner
180 x 110 x 12 mm
Vikt
120 g
SAB
Do,Cm.06
ISBN
9789177157847
Drömmästaren : i hjärtat av Asien lär sig en rysk psykiater att läka själsliga sår (pocket)

Drömmästaren : i hjärtat av Asien lär sig en rysk psykiater att läka själsliga sår

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2004-07-01

Slutsåld

Varför läker inte människan? Varför händer det till och med att människor drivs till självmord på grund av själslig smärta, trots all lindring modern medicin kan erbjuda? För att hitta svaret på dessa frågor reste psykiatrikern Olga Kharitidi till Samarkand i Uzbekistan, en av Asiens uråldriga kulturella och spirituella knutpunkter. Här fick hon kontakt med ett gammalt, kraftfullt brödraskap som lärde henne metoden att hela sig själv genom vakendrömmar. Drömmästaren beskriver denna annorlunda men slående effektiva metod för att nå inre helande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömmästaren : i hjärtat av Asien lär sig en rysk psykiater att läka själsliga sår. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande historia med till en början en dokumentär...
    Bella, 5 juli 2013

    Spännande historia med till en början en dokumentär karaktär. Efter hand tappar den trovärdighet och jag anar att Olga Karitidi vävt ihop både karaktärer och händelser i sin egen fantasi. Eftersom det inte framgår att det är en roman, blir jag besviken. Men boken är fängslande och jag läser den till sista raden i hopp om att kanske få del av verkliga professionella erfarenheter och konkreta råd angående läkning och helande av svåra psykiatriska trauman med hjälp av oortodoxa men fullt användb... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Olga Kharitidi

Övrig information

Varför läker inte människor? Varför dröjer smärtan kvar en del drivs till och med till självmord av den trots den bästa behandling som organisk och psykologisk medicin kan erbjuda?

För att finna svaren reste den ryskfödda psykiatern Olga Kharitidi till exotiska Samarkand efter en inbjudan från ett urgammalt, hemligt brödraskap.
Kharitidi reste dit för att på plats lära sig hemligheten med att läka djupa känslomässiga sår. Där fick hon lära sig en teknik som innebär att man drömmer medan man är vaken, en häpnadsväckande och effektiv metod för inre healing.