Fenixprocessen : finn styrka i förändring (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
359
Utgivningsdatum
2005-04-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Kerstin Kennedy
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Broken Open - How Difficult Times Can Help Us Grow
Dimensioner
235 x 163 x 30 mm
Vikt
640 g
SAB
Dokb
ISBN
9789177158110
Fenixprocessen : finn styrka i förändring (inbunden)

Fenixprocessen : finn styrka i förändring

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2005-04-01

Slutsåld

När vi står inför till synes oöverstigliga svårigheter ger livet oss ett val att vända förändringen ryggen eller välkomna den. Elizabeth Lesser har själv fått kämpa för att genomgå det som hon kallar Fenixprocessen; att tillåta sig att öppnas upp och brytas ner för att sedan som mytens fågel stiga upp ur askan och lämna gamla misstag och lidanden bakom sig. Lesser var med om att starta Omega Institute numera världens största center för personlig och andlig utveckling. Där har hon på nära håll bevittnat hur människor hanterat förändring, sorg och motgångar. I denna inspirerande och humoristiska bok har Lesser samlat sanna berättelser om vanliga människor som medvetet eller ofrivilligt bestämt sig för att ta det djärva klivet in i ett mer meningsfullt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fenixprocessen : finn styrka i förändring. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Boken ger svar på mycket...
    Karl Bertilsson, 10 januari 2006

    Boken ger svar på mycket av livets grynnor och problem. För mig kom den precis i rätt tid och mycket av det hon skriver om är självupplevt. Man känner igen mycket av det hon tar upp i boken och för mig blev den en bekräftelse av mycket i mitt liv.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Fenixprocessen : finn styrka i förändring

Övrig information

När vi står inför till synes oöverstigliga svårigheter ger livet oss ett val att vända förändringen ryggen eller välkomna den. Elizabeth Lesser har själv fått kämpa för att genomgå det som hon kallar Fenixprocessen; att tillåta sig att öppnas upp och brytas ner för att sedan som mytens fågel stiga upp ur askan och lämna gamla misstag och lidanden bakom sig.

Elizabeth Lesser var med om att starta Omega Institute numera världens största center för personlig och andlig utveckling. Där har hon på nära håll bevittnat hur människor hanterat förändring, sorg och motgångar. I denna inspirerande och humoristiska bok har Lesser samlat sanna berättelser om vanliga människor som medvetet eller ofrivilligt bestämt sig för att ta det djärva klivet in i ett mer meningsfullt liv.