Själstecken : handbok till ditt andliga öde (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
278
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Birgitta Karlström
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Soul Signs
Dimensioner
235 x 164 x 30 mm
Vikt
520 g
SAB
Dopb,Dokb
ISBN
9789177158455
Själstecken : handbok till ditt andliga öde (inbunden)

Själstecken : handbok till ditt andliga öde

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2006-01-01
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Rosemary Alteas arbete som andligt medium och healer har berört miljontals människor. Hon har medverkat i Oprah och Larry King Live! och blivit omskriven i People, Vanity Fair och The New York Times. Nu använder hon sin intima kännedom om den mänskliga själen som utgångspunkt för ett kraftfullt nytt sätt att se på relationer.

Räkna ut vilket elements kraft - Eld, Jord, Luft, Vatten eller Svavel - som driver dig och dina nära och kära, lär dig hur energiflödet bestämmer ditt specifika själstecken och använd den kunskapen till att hitta din idealistiska själsfrände, hjälpare som passar dig och ett mer fokuserat, mer balanserat du.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Själstecken : handbok till ditt andliga öde
  2. +
  3. Häxans trädgård : läkeväxter förr och nu

De som köpt den här boken har ofta också köpt Häxans trädgård : läkeväxter förr och nu av Hella Nathorst-Böös (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Själstecken : handbok till ditt andliga öde

Övrig information

Rosemary Alteas arbete som andligt medium och healer har berört miljontals människor. Nu använder hon sin intima kännedom om den mänskliga själen som utgångspunkt för ett kraftfullt nytt sätt att se på relationer. I Själstecken presenterar Rosemary Altea ett fascinerande system av själskategorisering som omfattar fem elementkällor till mänsklig energi och tretton distinkta typer av själar. Testa dig själv och följ Rosemarys vägledning, så lär du dig hur du hittar din idealiska själsfrände och ett mer fokuserat och balanserat du. Du kan också roa dig med att placera in vänner, familjemedlemmar och till och med kändisar i rätt kategori, och därmed lättare förstå deras sanna natur. Under Rosemarys inspirerande vägledning beger du dig ut på en fascinerande resa, kantad av självinsikt, längs vägen mot att förutse ditt eget unika andliga öde.