Nära dig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
347
Utgivningsdatum
2005-04-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Carla Wiberg
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Beneath the Skin
Dimensioner
180 x 115 x 25 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789177159353
Nära dig (pocket)

Nära dig

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2005-04-01

Slutsåld

Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Damm förlag) hemsida, där det kan finnas mer information.

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nära dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gullinina tycker till...
  Gullinina, 19 december 2011

  Riktigt spännande tidsfördriv, Man känner sig lika hjälplös och frustrerad som kvinnorna i boken.
  Polisen känns inte speciellt lugnande i många lägen så man sitter spännt och undrar vad som ska hända här näst.

  Man vet absolut inte vem mördaren är, det kommer inte fram förns sista kapitlet så man har gått om tid under bokens gång att spekulera.

  Riktigt bra att författaren inte bara skapat en konstant spänning under hela boken utan också helt skilda karaktärer och konflikter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nicci French

Bloggat om Nära dig

Övrig information

Den unga lärarinnan Zoë är den första som får brev från mördaren. Efter att ha sprättat upp det handskrivna, prydliga kuvertet läser hon raderna om och om igen, med stigande fasa: "Är du rädd, Zoë? Jag bevakar dig. Och du blir inte av med mig."

Polisen verkar inte bry sig speciellt mycket om brevet. Kanske är det ett skämt. Men så får Zoë ett brev till. "Du ser lycklig ut när du sover. Döden är en evig sömn."

Nu vet Zoë att mördaren har varit inne i hennes lägenhet. Kanske stått över henne medan hon sovit tryggt i sin säng. Polisen försöker få henne att tänka efter. Mördaren måste vara någon som hon känner. Men vem? Han kan vara vem som helst: hantverkaren som lagat en läckande kran, barndomsvännen, den nyfikne grannen ...

Ytterligare två kvinnor får hotfulla kärleksbrev. Polisen gör allt för att hitta en gemensam nämnare mellan kvinnorna, medan breven blir allt fler och tiden håller på att rinna ut. Tre kvinnor. En mördare. Snart är tiden inne. Döden närmar sig ...