Förundran: De 30 nycklarna till djupare stressläkning, återhämtning och att lära sig njuta mer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (354.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Borelius
Utgivningsdatum
2020-08-21
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177190264
Förundran: De 30 nycklarna till djupare stressläkning, återhämtning och att lära sig njuta mer (ljudbok)

Förundran: De 30 nycklarna till djupare stressläkning, återhämtning och att lära sig njuta mer Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-08-21

Styckköp

128

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Följ med på en hisnande resa - och hitta just din förundran

Vi har tröttnat på att vara stressade och utarbetade. Var det verkligen så här det skulle bli? Att odla sin inre trädgård är en biologisk nödvändighet, visar ny forskning. Det är inte bara motion och rätt kost som får oss att må bra. Vi behöver tillåtelse att vila och njuta på djupet.

Det handlar om förundran, eller awe på engelska. De positiva wow-känslor som bland annat väcks av naturupplevelser, mänsklig närhet, stor konst, andlighet, musik, vackra solnedgångar och annat vi tycker om och som får oss att häpna.

Efter succén med Hälsorevolutionen och Bliss fortsätter Maria Borelius sin antiinflammatoriska, vetenskapliga resa och gör en djupdykning i det förunderliga ämne som har fascinerat både henne och läsarna. Hon ger sig ut på pilgrimsvandring, åker på ayurvedaläger i Indien, lyssnar på opera, påtar i trädgården, vinterbadar och träffar techentreprenörer i Silicon Valley, hjärtspecialister i Stockholm och andra världsledande forskare och gurus. Du kommer även att få lära dig om JOMO-tekniken - "the Joy Of Missing Out" - och 29 andra nycklar till mer förundran i livet.

***

Maria Borelius är prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till bland annat succéböckerna Hälsorevolutionen (2018), som har släppts i USA, Storbritannien, Italien och Norge, och Bliss (2019). Förundran är den fristående fortsättningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förundran: De 30 nycklarna till djupare stressläkning, återhämtning och att lära sig njuta mer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Pratig men full av guldkorn.
    -, 14 mars 2021

    Vissa bitar lyssnar jag på intensivt, tar en och annan anteckning. Andra delar får glida förbi som en meditation, dvs jag hör men behöver inte agera. Plötligt kommer ett guldkorn så då spolar jag tillbaks ett steg och lyssnar aktivt igen. Har läst de föregående böckerna och vet att tålamod lönar sig.

Visa alla 1 recensioner