Bemötandekoden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (216.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lena Skogholm
Utgivningsdatum
2020-08-19
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177190363
Bemötandekoden (ljudbok)

Bemötandekoden Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-08-19

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Råkat ut för missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga: "vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här"?

Följ med på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips om hur du kan hantera olika situationer - både i arbetslivet och privat.

Bästsäljaren Bemötandekoden är en inspirerande och lättillgänglig guide där författaren berättar målande om det mänskliga samspelet, de kommunikationsproblem som ofta uppstår och hur vi bättre kan förhålla oss till varandra. Boken har hyllats av både läsare och experter inom området och fortsätter hela tiden att locka nya läsare.

***

Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog, en av få i Sverige som är specialiserad på hur vi kan ha konkret nytta av hjärnforskning i vardagen oss människor emellan. Den första utgåvan av Bemötandekoden kom ut 2016 och blev en omedelbar succé.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bemötandekoden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett arbetsredskap för kommunikation
    -, 8 augusti 2021

    Lättlyssnad och många bra matnyttiga tips i att nå fram verbalt till varandra.

Visa alla 1 recensioner