Fruarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (277.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2021-01-12
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177190721
Fruarna (ljudbok)

Fruarna Ljudbok

(48 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-12

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tänk dig att din man har två andra fruar.

Du har aldrig träffat dem. Ingen av er känner de andra, och på grund av ert ovanliga arrangemang får du bara träffa din man en gång i veckan. Men du älskar honom så mycket att det inte spelar någon roll. Det är i alla fall vad du intalar dig själv.

Men en dag hittar du ett läkarkvitto för en kvinna som heter Hannah - och du kan helt enkelt inte låta bli: du letar upp henne, utger dig för att vara någon annan och blir hennes vän. Hannah har ingen aning om vem du är. Och när hon börjar dyka upp med märkliga blåmärken inser du att hon blir slagen av sin man. Din man.

Vem är han egentligen, och vem är den mystiska tredje frun? Frågan är om du är beredd att riskera ditt liv för att få veta sanningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Fruarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Något utöver det vanliga !!
  -, 25 augusti 2021

  Boken tar en vändning som jag - till en början- inte alls tyckte om, men sen så tog det fart! Riktigt spännande :)

 2. Otäckt bra!
  - (Sundsvall), 11 februari 2021

  Psykologisk thriller, handlar om en kvinna vars man har flera kvinnor samtidigt med hennes tillåtelse. Hon känner inte de andra. Men en dag blir det omöjligt att låta bli att forska om de andra. En hjärtskärande och otäck berättelse tar sig en början...

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 19 januari 2021

  Tarryn Fisher - Fruarna - Betyg: 4 av 5 - 📚 - En lite annorlunda thriller om en kvinna vars man har två andra fruar. En välskriven och inte helt förutsägbar bok, lättläst och spännande. Kan rekommenderas.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Tarryn Fisher