Hur Stella lärde sig prata (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (185.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191261
Hur Stella lärde sig prata (ljudbok)

Hur Stella lärde sig prata Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-04-19

Styckköp

110

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Christina Hunger fick hem en korthårig och storörad valp vid namn Stella, ställde hon sig själv en enkel fråga: Om hundar kan förstå ord som människor säger till dem, borde de inte kunna säga ord till oss?

Christina, som är logoped och jobbar med alternativ kommunikation för att lära barn med tal- och språkstörning att prata, hade ingen tanke på att starta en revolution inom djurkommunikation. Ändå är det precis vad hon - och Stella - har gjort. Tillsammans har de vunnit hundälskares hjärtan över hela världen och inspirerat forskare att styra sitt arbete i en ny riktning.

Med hjälp av tasstora knappar, programmerade med inlästa ord, har Stella lärt sig att uttrycka sina tankar, känslor och önskemål. Idag kan Stella säga mer än trettio ord, som hon även kombinerar till enkla meningar. Som: "Säng vill gå ut", innan hon tar en tupplur ute i solen; hon ber om en promenad genom att trycka på "Hjälp gå ut" innan hon bekräftar med ett "glad" när Christina gör i ordning sitt koppel och hon säger till och med "älskar dig" innan hon lägger sig på rygg och väntar på klappar.

Hur Stella lärde sig prata är en oförglömlig berättelse om hur kärleken mellan en hund och en logoped förändrade världen. Det är också en förvånansvärt enkel guide för hur du kan lära din egen hund att prata. Och det är spännande läsning för alla som är intresserade av alternativ kommunikation, även för människor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Hunger