Rosenträdgårdens hemlighet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (247.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Serien om Julia (del 4)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-09-20
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191360

Rosenträdgårdens hemlighet Ljudbok

(28 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-20

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Att driva ett pensionat i sydafrikanska Kapstaden visar sig vara svårare än vad Julia och hennes mamma Gunvor kunnat ana. När de dessutom drabbas av en vattenläcka bestämmer de sig för att stänga pensionatet för renovering medan Julia åker på safari - vilket ger Gunvor fria tyglar att ensam sköta allt. Hon bestämmer sig för att i hemlighet hålla Rose Garden öppet och locka gäster genom att erbjuda en självhjälpskurs.

Tre frusna själar från Sverige checkar in: Martin, utbränd affärsman, Barbro som har tappat livsgnistan och så Judith, skribenten som bär på en stor hjärtesorg. Med hjälp av Gunvors speciella syn på tillvaron och aptit på livet får de chansen att ta kontrollen över sina liv.

Vad ingen vet är att Judith också har ett annat syfte med resan: att nysta i historien kring sin morbror Lars som verkade som präst i Sydafrika under apartheid. När allt fler hemligheter avslöjas får hon möjlighet att ställa ödesdigra handlingar i det förflutna till rätta ...

Rosenträdgårdens hemlighet är den fjärde fristående boken i serien om Julia, nu med Gunvor i centrum - en varm och humoristisk berättelse om relationer, hundar och att hitta tillbaka när livet tagit en på avvägar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rosenträdgårdens hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Heja Gunvor
    -, 29 januari 2023

    Underhållande och med lite mer djup än de tre första. Vilket gör denna till favoriten i serien.

  2. Skön lyssning
    -, 30 september 2022

    Marie Sammeli fortsätter bevisa att hon är en av våra bästa feelgoodförfattare. Fin dialog, härliga miljöskildringar. Kul att Gunvor stiger fram i huvudrollen i denna fjärde bok. Fristående del så du behöver inte läsa/lyssna på serien från början.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marie Sammeli