Bortglömd flicka (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (384.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Atlantasviten
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-10-31
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191407

Bortglömd flicka Ljudbok

(34 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-31

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Longbill Beach, 1982. Emily Vaughn gör sig redo för avslutningsbalen som borde vara skolårets höjdpunkt. Men hon bär på en hemlighet. Och i slutet av kvällen dör den tillsammans med henne.

Fyrtio år senare förblir mordet på Emily ett mysterium. Hennes sammansvetsade kompisgäng höll ihop och höll tyst, hennes respekterade och förmögna familj höll sig undan och livet i den lilla staden lunkade vidare. Men allt är på väg att förändras.

Kriminalkommissarien Andrea Oliver anländer till Longbill Beach på sitt första uppdrag: att skydda en domare som utsatts för dödshot. Men i hemlighet är Andrea där för att skapa rättvisa åt Emily. Mördaren finns fortfarande där ute - och Andrea måste finna sanningen innan hon själv blir tystad.

***
KARIN SLAUGHTER är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i fler än 35 miljoner exemplar. Hon har skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgarnominerade De fördärvade och flera titlar som legat på Sunday Times topplista. Spänningsromanen Bilder av henne finns nu som serie på Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för tv. Karin Slaughter är född i Georgia och bor i Atlanta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bortglömd flicka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  -, 10 maj 2023

  Mycket viktig bok med otäcka situationer.

 2. Lysande.
  -, 19 december 2022

  Slaughter skriver som oftast om utsatta kvinnor, men även starka kvinnor. Så även här. En riktigt stark deckare som jag gillade skarpt.

 3. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 november 2022

  Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den amerikanska författaren Karin Slaughter har skrivit drygt ett femtontal böcker, och jag har tidigare läst sex stycken av dom. Jag har tyckt mycket om dom allihopa, och det gjorde jag även om den här. Även om jag kanske inte tyckte att det var en av dom bästa av henne som jag har läst. Men absolut bra, välskriven, och spännande, så jag kan rekommendera boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Karin Slaughter