Skuggans lag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (354.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
En spanares kamp mot prostitutionen (del 1)
Inläsare
Per Juhlin
Utgivningsdatum
2022-10-03
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191483
Skuggans lag (ljudbok)

Skuggans lag Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-03

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sanna berättelser om prostitutionens verklighet
Kriminalinspektör Simon Häggström är chef för prostitutionsgruppen, en enhet inom Stockholmspolisen. I sin vardag möter han alla de som samhället inte vill se: de prostituerade som gör sitt bästa för att sköta sina affärer utom synhåll, och torskarna som till varje pris vill undvika upptäckt och straff. Trots att Sverige ligger relativt långt fram i bekämpningen av prostitution lever och frodas verksamheten .

Skuggans lag är den sanna berättelsen om de människor som Simon och hans kollegor möter varje dag: de unga tjejerna som inte förstår vad de ger sig in på, de utländska kvinnorna som arbetar sju stycken samtidigt i en tvårummare, Lovisa som föddes in i heroinmissbruk och prostitution, och naturligtvis männen som köper kvinnorna. Boken ger en bild av verkligheten som den aldrig tidigare beskrivits, och inkluderar ett chockerande fotomaterial ur författarens eget arkiv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skuggans lag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läs!
    veronicas_bok_bak_liv, 14 oktober 2022

    Kriminalinspektör Simon Häggström jobbar inom prostitutionsgruppen i Stockholm. Denna bok bygger på sanna berättelser - livsöden som Simon och hans kolleger möter varje dag i sitt arbete.

    Wow - Var ska jag börja? Det här är en välskriven bok som väcker så mycket känslor hos mig - det är ilska, avsky, sorg och frustration, det är så smärtsamt att läsa om hur dessa kvinnnor lever och vad de får utstå. En rak höger för uppvaknandet, även om jag vet att det finns men det här är en värl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Simon Häggström