Röd hibiskus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Östgötasviten (del 3)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2023-01-26
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789177191537

Röd hibiskus Ljudbok

(8 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-01-26

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En trettonårig flicka vaknar upp instängd i ett slutet rum och inser att någon håller henne fången. I det lilla samhället Hedsbro på Östgötaslätten rapporteras en mamma, en pappa och deras dotter spårlöst försvunna från sitt hem. Vem vill familjen illa?

Samtidigt tvingas Sanja Soliman ta ledigt från polisjobbet efter en olycka. Hon bestämmer sig för att börja leta efter sin pappa Darko, som i elva års tid i sin frånvaro stått huvudmisstänkt för mordet på hennes mamma. Men rotandet i det förflutna väcker skrämmande krafter till liv, och när Sanja väl inser faran är det för sent att backa.

Röd hibiskus är en spänningsroman om familjeband och skam, om kärleken och dess skuggsida - ett rasande behov av kontroll och makt. Det är tredje delen i Östgötasviten och en fristående fortsättning på kritikerrosade Dragoner (2021) och Svinskytten (2022).

**

Gertrud Hellbrand är född 1974 och har skrivit flera romaner före deckardebuten Dragoner som kom ut 2021 och nominerades till bästa deckardebut av Svenska Deckarakademin, bland annat den kritikerrosade Veterinären (Albert Bonniers Förlag 2014). Hon bor på Vikbolandet i Östergötland med sin familj och är verksam som skrivarkurslärare på Bona folkhögskola.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Röd hibiskus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sträckläsarbok
    -, 22 juli 2023

    Kunde inte sluta. Täta intriger. Gestaltning av händelser miljöer och karaktärer är målande och trovärdiga. Gillar huvudkaraktären och hennes loverboy liksom dialogerna. Bor själv i Linköping och kunde följa var allt hände geografiskt. Snyggt! Har rekomenderat boken tll flera vänner.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gertrud Hellbrand