Dansar i mörkret (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (381.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
TV24 (del 2)
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2023-02-01
Förlag
HarperLove
ISBN
9789177191612

Dansar i mörkret Ljudbok

(26 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-01

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En gång i tiden var Bente Hammar en omtyckt tv-sommelier men som efter en rad motgångar tvingats lämna den världen. Nu arbetar hon som servitris på en vinbar i Stockholm. En dag blir hon kontaktad av en vän i Paris som hittat en gammal vinflaska. Den har en svensk inskription och väninnan vill därför ha Bentes hjälp med översättning. Bente inser efter lite efterforskning att flaskan verkar ha en spännande historia som leder tillbaka till en svensk mans insatser under andra världskriget.

Hon får genast en programidé! Berättelsen om det franska Bordeauxvinet skulle kunna bli hennes chans till upprättelse. Didrik Holgersson är en erkänd historiker och folkkär tv-profil som när han blir lämnad av sin fru får anledning att ifrågasätta sitt liv. Därför kommer erbjudandet om att medverka i ett program om historia och vin i ett perfekt läge.

Bente och Didrik beger sig till Frankrike och börjar nysta i en historia om krigets grymheter, förbjuden kärlek och en liten fransk by. De lär också känna sig själva och får skäl att omvärdera sina drömmar och mål.

DANSAR I MÖRKRET är en berusande läsning om att våga ifrågasätta allt man någonsin drömt om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heléne Holmström