Det hände en sommar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (340.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Systrarna Bellinger (del 1)
Inläsare
Disa Östrand
Utgivningsdatum
2023-07-14
Förlag
HarperLove
ISBN
9789177191735

Det hände en sommar Ljudbok

(13 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-14

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Piper Bellinger är omåttligt populär och Hollywoods paparazzi är henne ständigt i hälarna. När en fest spårar ur skickar hennes styvfar henne till en pittoresk kuststad för att jobba på en lokal pub, med förhoppningen att hon en gång för alla ska lära sig att ta ansvar. Där träffar hon den stora, skäggiga sjökaptenen Brendan, som är övertygad om att hon inte kommer stå ut ens en vecka. Och hon måste medge att bara tanken på att sova i en sunkig lägenhet får det att klia på kroppen. Men Piper är fast besluten att bevisa att hon är någon att räkna med.

Trots olikheterna flammar en obestridlig attraktion upp mellan Piper och Brendan. Piper vill inte ha några distraktioner, särskilt inte känslor för en man som seglar iväg i solnedgången och är borta flera veckor. Men allteftersom tiden går börjar Piper undra om det glammiga, ytliga liv hon känner till verkligen är vad hon vill ha. Hon inser att staden - och Brendan - faktiskt har fångat hennes hjärta.

***
Tessa Bailey kan lösa alla problem utom sina egna. Därför låter hon istället fiktiva enstöriga män, ofta med skägg, och älskvärda hjältinnor göra det. Hon bor på Long Island, USA, och undviker helst solen och sociala interaktioner, och undrar sedan varför ingen har ringt.

***
"Perfekt läsning i solen på stranden. Ingen kommer se när du rodnar." USA TODAY
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tessa Bailey